Sukhothai,Chiangmai en ......Amsterdam!.
Door: Paardenkop
Blijf op de hoogte en volg remco
09 Oktober 2007 | Thailand, Chiang Mai
Hallo allemaal,
Hier weer een nieuw avontuur.
We hebben weer effe 8 uur in de bus gezeten om vanuit Bangkok, Sukhothai te bereiken.
S'avonds zijn we aangekomen in ons gezellige ban thai guesthouse, waar leuke hutjes staan omgeven door een kleine jungle.
De volgende dag s'ochtens vroeg weer op om daar naar het Historisch(ruine) park te gaan,
waar je ook een fietsje kon huren omdat er ook nog ruines buiten dit park liggen.
Onderweg zijn we langs een tempeltje gefietst die nog in tact was, daar zat een monnik (die geen woord engels sprak)
en wenkte naar ons om te komen kijken (dachten we). Hij heeft ons gezegend (denken we), we mochten een foto maken en er werd voor ons gebeden, alles!!
De volgende dag hebben we een scooter gehuurd om naar een tempel te gaan, met beelden die gebouwd zijn door een monnik.
Deze monnik heeft er zijn levenswerk van gemaakt om zijn (soms bizarre) dromen om te zetten in stenen beelden. Om deze tempel te bereiken zijn we trouwens heel avontuurlijk, met de scooter over een wankele loopbrug gesjeesd. de plaatselijke bevolking wist ons te overtuigen dat het volledig veilig was.
Na Sukothai dus door naar chiang mai, weer met de bus. Wij vinden Chiang mai best gezellig en zijn dus gelijk de eerste avond al doorgezakt in een barretje.
Goed, dag erna dus wat opstartproblemen. Later de mooiste tempels van Chiang mai bezocht.
Ook hebben we in Chiang mai, een cursus thais koken gedaan. Erg leuk, met name omdat het op een boederij plaats vond en we een hele leuke groep hadden. Voor co was het natuurlijk allemaal gesneden koek, maar Inge heeft verborgen talenten ondekt. Deze avond hebben we over de Sunday market gewandeld. Een behoorlijk toeristische maar wel leuke markt, die door heel Chiang mai lijkt te lopen.
Nou dat was het wel een beetje over Chiang mai.
En vandaag vertrekken we naar Amsterdam, waar we morgen heel vroeg aan zullen komen. De oma van Inge is namelijk overleden en ze wil toch wel heel graag
bij de uitvaart aanwezig zijn. De verzekering doet niet moeilijk, dus we vliegen beiden terug voor een paar daagjes. Zaterdag vliegen we weer terug naar Chiang mai.
Heel veel liefs Remco en Inge
Hier weer een nieuw avontuur.
Nou dat was het wel een beetje over Chiang mai.
Heel veel liefs Remco en Inge
09 Oktober 2007 - 06:45
Tommes!:
Inge gecondoleerd met je oma, toch fijn dat je bij de uitvaart kan zijn.
tof om jullie verhalen te lezen, jullie hebben t nog duidelijk naar jullie zin.
Kennen jullie die film kickboxer met jean claude vlgs mij zijn daar n paar scenes in dat historischpark opgenomen, ziet er hetzelfde uit in ieder geval haha.
veel groeten Tommes! -
09 Oktober 2007 - 06:46
Tante Franca :
ooooo wat erg dat er in jullie droomreis zoiets moest gebeuren ,, ik condoleer jullie met het verlies van oma , maar gelukkig kunnen jullie nog afscheid komen nemen , hou je sterk,lieve groetjes
tante franca en ome tiny
09 Oktober 2007 - 07:17
Bren En Dijk:
Allereerst gecondoleerd, gelukkig kunnen jullie zonder problemen naar huis komen. Helaas geen Laos dus dit avontuur. Nog alle tijd om dat later te doen natuurlijk!
Sterkte en (dat is wel leuk om te zeggen) tot snel!
Knuffel van Bren en Mike -
09 Oktober 2007 - 07:47
Thuja:
Dat is geen fijn bericht! Gecondoleerd Inge. Niet leuk om de reis te onderbreken denk ik, maar wel fijn dat je van je oma afscheid kan gaan nemen zonder al te veel moeite. Heel veel sterkte in ieder geval samen!
Verder ziet alles er weer heel mooi en prima uit en ik weet zeker dat jullie er na het weekend weer net zo'n mooi vervolg aan gaan geven.
Take care en sterkte thuis...
Liefs Thuja -
09 Oktober 2007 - 08:09
Stien & Annemarie:
Gecondoleerd Pringel.
Stoer hoor op die brommert. Pringel, nu kun je ook 's fatsoenlijke tosti's maken voor Co! Goeie reis richting Amsterdam, en terug! Sterkte. Groet
09 Oktober 2007 - 14:14
Jeroen:
Das K..! Gecondoleerd en goede (terug)reis! het lijkt de efteling wel daar, ziet er supermooi uit. Veel plezier tijdens deel 2 van de reis en heel veel sterkte komende dagen. gr. Jeroen -
09 Oktober 2007 - 15:59
Paul En Manon:
Hey Maistro's
Ten eerste gecondoleerd met het overlijden van oma! veel sterkte deze dagen..
Gelukkig hebben jullie alles goed voor elkaar en vliegen zaterdag weer terug..
Weer erg leuke avonturen(jullie mogen wel blijven want we missen jullie nu wel hoor...)
Hou je taai!
xx Paul en Manon -
09 Oktober 2007 - 17:17
Liesbeth En Leon:
Remco en Inge van harte gecondoleerd met het verlies van oma.
Fijn dat jullie toch bij de uitvaart kunnen zijn.
Heel veel sterkte gewenst voor de komende dagen. -
09 Oktober 2007 - 19:18
Marleen En Dennis:
Hoi,
We schrokken van jullie bericht zeg! Inge, gecondoleerd met je oma en erg fijn dat je er bij kunt zijn samen met Co. Fijn dat de verzekering dit toelaat. Heel veel sterkte voor jullie allemaal! We spreken je snel!!
Liefs Marleen en Dennis -
09 Oktober 2007 - 19:44
Petra:
Allereerst gecondoleerd met het verlies van je oma.Fijn dat jullie in ieder geval nog afscheid kunnen komen nemen en dit via de verzekering geregeld kan worden. Heel veel sterkte de komende dagen en alvast een goede terugreis richting Chiang Mai. En daar de draad weer lekker oppikken en op naar Laos.
Heel veel groetjes Petra -
10 Oktober 2007 - 17:58
Anny Kivits:
Gecondoleerd met het verlies van Oma fijn dat jullie erbij kunnen zijn ik hoop dat jullie zaterdag de draad weer op kunnen pakken en van deze reis genieten want achter deze donkere wolk schijnt de zon. -
11 Oktober 2007 - 16:00
Fam. Van Wanrooij:
Inge, Allereerst gecondoleerd met het verlies van je oma. Een goed besluit om terug te vliegen.
Voor straks nog een fijn vervolg van jullïe "droom"reis. Is iets anders als paar daagjes Skihut in Willingen!
Groetjes, Carlos & Brigitte, Amy & Kevin. -
11 Oktober 2007 - 18:23
Eline & Gawijn :
Hi Co&Inge,
Met name Inge, maar ook Co natuurlijk gecondoleerd met het verlies van Oma.
Wat een bizarre wending in jullie reis is dit zeg. wel érg prettig dat de verzekering een beetje mee wil denken.
Heel veel sterkte met en bij de uitvaart en dan maar zo snel mogelijk terug naar de orde van de dag, als een dolle naar Azië en nog veel leuke dingen gaan doen.
De rest ziet er zo als "altijd" weer fantastisch uit, dus ga vooral zo door!
Groeten Eline & Gawijn
Succes en sterkte!
12 Oktober 2007 - 10:58
Riekie:
inge en remco gecondoleerd met het verlies van je oma fijn dat je er ook bij kan zijn sterkte en morgen weer een goede reis terug .xxxx -
12 Oktober 2007 - 11:34
Karin & Youri:
Ing, wat erg! Dat is schrikken. Gecondoleerd. Fijn dat jullie hiervoor terug kunnen komen en dat de verzekering het goed regelt. Sterkte en alvast een goede reis. X en liefs, ons. -
14 Oktober 2007 - 19:03
Tante Bep:
Hallo remco & Inge heel veel plezier en maak er iets van. ik zie wel aan de foto's dat jullie het goed naar je zin hebt, Groetjessssssssssssssss -
17 Oktober 2007 - 12:19
Mama Els:
hallo daar zijn jullie weer goed aangekomen in thailand ik heb verder nog niets gehoord van jullie en inge heb je mijn mailtje ontvangen nou ga maar weer lekker verder met de reis .
Liefs els