Stinkend, druk, maar toch wel leuk Beijing!!!
Blijf op de hoogte en volg remco
03 Augustus 2007 | China, Beijing
Hallo Luitjes,
Jullie hebben je toch geen zorgen gemaakt, he moeders? Hebben nog een sms gestuurd, maar wij betwijfelen of deze zijn aangekomen.
De reis begon al goed, aangekomen bij het hostel, bleek het hier wel erg rustig. Eigenaar had problemen met zijn vergunning en bleek dus geen gasten te mogen ontvangen. Erg prettig!! Inge werd achtergelaten bij de bagage en een paar onbekende mannen en co ging op pad met de eigenaar om een andere slaapplaats te zoeken. Uiteindelijk is dit uiteraard gelukt en waren we blij ergens te kunnen uitrusten. Dit hotel was helaas wel wat boven het budjet en na twee overnachtingen zijn we toch maar verhuist, naar een ander hostel. Deze hostel is iets meer volgens backpack levenstijl.
Goed de eerste daagjes zitten erop, al veel beleeft en ontdekt. Zo hebben wij ontdekt dat vrijwel iedereen in Beijing iets van je wil. Wij zien dit nog vaak aan voor oprechte vriendelijkheid, maar helaas is dit vaak niet het geval. Eerst een vriendelijk praatje en vervolgens proberen ze je alles wat los en vast zit te verkopen.
Verder hebben we ook al veeeeeel mooie dingen gezien. Ten eerste de verboden stad, echt uber groot en ook mooi. Maar pringel vond het op een gegeven moment wel wat eentonig, erg hoor. Deze dag hebben we ook twee parken bezocht, waar we weer wat tot rust konden komen. Ook hier veel mooie gebouwtjes gezien en veel trappen beklommen. Die wel de moeite waard waren, want hierna werden we beloont met een geweldig uitzicht. Vandaag naar de tempel van de hemelse vrede geweest. Ook gelegen in een super relaxt, groot park. Bij aankomst was het overal ook nog heerlijk rustig en konden we op ons gemak al het moois bewonderen. Totdat busladingen chinezen werden losgelaten in deze omgeving.
Morgen staat een trip op de planning naar de chinese muur, wij zijn erg benieuwd, jullie hopelijk ook!
Tot later!!!
Dijckies:
Haha trappen beklimmen, maak je borst maar nat :) -
03 Augustus 2007 - 11:19
Aron:
ziet er goed uit daar! -
03 Augustus 2007 - 11:19
Eline & Gawijn:
Hé stelletje Rijsteters,
Ziet er goed uit die foto's zeg, lekker bezig!
Leuke verassing zo'n hostel! Maar dat ter zijde...
Nou nu maar snel op weg naar het volgens sommige Chinezen énige menselijke bouwwerk te zien from outhere space! Wij zijn benieuwd.
Keep up the good work en héél veel plezier weer,
Groeten Eline & Gawijn -
03 Augustus 2007 - 11:20
Leonie:
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn!
De eerste pic's zijn al very nice! Ga zo door!
Succes met de trappen beklimmen :)
Kus -
03 Augustus 2007 - 11:22
Gawijn:
Heb je trouwens al Pangang op?
Ik heb gehoord dat de keuzemenu 705 ook altijd goed is...
Halleeeeee -
03 Augustus 2007 - 14:22
Stien:
Heikneuters! Ik heb ook echt veel trappen gelopen, sta ik beneden vergeet ik de verf weer, hup weer naar boven.. etc. Dat is wel klote geregeld daar zeg met die amateur van dat hostel, gelukkig goed gekomen met 'Pringel en de vreemde mannen'. Naar de Chinese muur, best lang geloof ik.. zeker vet. Doe voorzichtig en geniet lekker. Kus van Stien en Annemarie. (We hebben 3 barbecues dit weekend, komt goed met die kilo's) -
03 Augustus 2007 - 15:40
Fientje En Peter:
Fijn iets van jullie te horen. We hebben 2 smsjes ontvangen en vroegen ons al af waar jullie de eerste nacht hadden geslapen.Ik heb na het eerste sms bericht er een terug gestuurd.Mooie foto's Tip: misschien kun je tekst onder de foto's zetten zodat wij ook weten wat het is. Zijn er voldoende internet plekken? Hoop snel weer een bericht te ontvangen.
Kusjes van ons -
03 Augustus 2007 - 17:19
Fientje:
Ik heb op mijn e-mail adres geen bericht ontvangen dus ik heb me maar weer aangemeld (peter wel) -
03 Augustus 2007 - 18:33
Nienke:
Lieverds,
Fijn om te lezen dat het goed met jullie gaat! Hoe is het eten daar?
Ik ben trouwens helemaal happy in mn nieuwe appartementje. Ook mijn nieuwe baan is super leuk! Ik heb zojuist een vrijdagmiddagborrel gehad in de pijp :-) GEZZEELLIIGGGGG.
Geniet van de andere culturen! Ik ben ontzettend jaloers. Geweldig dat jullie dit avontuur samen beleven. ENJOY!
dikke kus!
Nienke -
03 Augustus 2007 - 20:06
Brenda:
Super dat jullie goed zijn aangekomen! Foto's zien er goed uit! Trappen klimmen zullen jullie nog veel gaan doen vrees ik. Succes ermee! Ben benieuwd naar de foto's van de chinese muur!
Have Fun!
Kus Brenda -
04 Augustus 2007 - 20:45
Kim:
He hallo,
De kop is eraf, jullie gaan zoveel leuke avonturen beleven!!
Heel veel plezier daar.
xxie je nichtje Kim -
05 Augustus 2007 - 08:28
Riekiekocken:
hoi remco en inge leuk die foto's en berichtjes veel indrukken naruurlijk en zo gaan wij ook mee op jullie reis gr oetjes john en rieke -
05 Augustus 2007 - 09:02
Renate:
Heeee Kakko en pringel,
Dat was een lekkere start met die bamibakker en z'n rijstpapiervergunning - heb trouwens op co z'n hotmail nog een mailtje gestuurd - ben erg benieuwd naal de plaatjes van chinese muul !!
gloetjes,
jezus -
05 Augustus 2007 - 11:21
Carlie:
Hey Inge en Remco,
Wat hebben jullie al veel gezien in korte tijd. De foto's zijn prachtig.Wat me opvalt: geen blauwe luchten.
Gezellige site trouwens.
groetjes en doe voorzichtig Carlie -
05 Augustus 2007 - 12:05
Marleen En Dennis:
Bonjour luitjes,
Wij zijn weer terug uit Le France. Helaas, onze vakantie zit er op... Wel een super vakantie gehad! Jullie avontuur is net begonnen, de site ziet er super uit hoor!! Aan de foto's te zien was het feestje erg leuk. Ook de eerste foto's van Beijing beloven veel moois. Veel plezier en we kijken al uit naar jullie volgende berichten en foto's!!!
Au revoir!! -
05 Augustus 2007 - 12:05
Marleen En Dennis:
Bonjour luitjes,
Au revoir!! -
05 Augustus 2007 - 16:42
Paul En Manon:
Hallo luitjes,
Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen!
Hang maar niet de beleefde westerling uit, maar zo te lezen zit dat wel goed!
Wat veel al beleefd zeg in dit weekje...super!
We zijn benieuwd naar het wereldbekende bouwwerk.....!
Traploopze en tot het volgende avontuur!
Liefs
xxx Paul en Manon -
06 Augustus 2007 - 06:50
Karin:
He reizigers,
Wat een supergave foto's! Echt vet dat jullie dit aan het doen zijn! Hoe is het eten verder? Balen dat het eerste hotel niet helemaal ok was en dit terwijl jullie toch nog van te voren contact met hem hadden gehad? Zijn er ook chineese toeristen, voorzien van fototoestel en touringcar?
xx
Karin & Youri -
06 Augustus 2007 - 11:22
Els:
ja wij zijn erg benieuwd naar de trip over de muur maar we zien maar niets ja ik ben erg nieuwsgierig hoe het was.ik heb Fientje ook gebeld dat goed met jullie gaat en het eten best redelijk isen dat jullie het fijn hebben, kiefs mama els