welkom !!!! - Reisverslag uit Waalwijk, Nederland van remco drunen - WaarBenJij.nu welkom !!!! - Reisverslag uit Waalwijk, Nederland van remco drunen - WaarBenJij.nu

welkom !!!!

Blijf op de hoogte en volg remco

26 Juli 2007 | Nederland, Waalwijk

Hallo allemaal,

Ten eerste van harte welkom op deze site, waar jullie ons de komende maanden kunnen gaan volgen. Zoals jullie inmiddels wel zullen weten gaan wij de komende 4 maanden een deel van Azië onveilig maken. Via deze site zullen wij jullie hiervan op de hoogte houden. Het altellen is begonnen, want 31 juli rond 17.30 uur gaan wij ons koude kikkerlandje verlaten en vliegen wij naar Beijing.

Tot dan!

Groetjes pringel en CO

• 26 Juli 2007 - 18:08

Rob W:

Ben heel benieuwd naar de foto's. Veel plezier...

• 27 Juli 2007 - 08:06

Thuja:

Jaaaaaaaaaaa.... daar begint het avontuur dan! Ik zou zeggen heeeeeeeel veel plezier samen. Maak er iets moois van! Maar dat gaat gegarrandeerd lukken.

Liefs Thuja

• 27 Juli 2007 - 08:23

Petra:

Spannend, die grote onbekende wereld kan nu bijna ontdekt worden door jullie. Geniet lekker elke minuut van alle nieuwe onvergetelijke ervaringen en pas op want het reisvirus laat je niet gauw meer los. Heel veel plezier en groetjes Petra

• 27 Juli 2007 - 08:29

Leonidas:

Nou, het is bijna zo ver... We gaan jullie zeker missen, maar ik weet zeker dat jullie met mooie verhalen en foto's terug gaan komen naar ons koude kikkerlandje. Geniet er van met volle teugen en ..... Ach ik hoef jullie niks meer te vertellen. Voorzichtig doen jullie toch wel.

Heel veel plezier.

• 27 Juli 2007 - 09:27

Eline & Gawijn:

Hé Kinders,

Mooi! Eindelijk weer een website om op te kutten...

Nou wij wensen jullie alvast héél veel plezier, maar we laten jullie natuurlijk niet gaan voor jullie een mooi feestje hebben gegeven!

Wij hebben er zin in, nu nog hopen dat het weer een beetje meezit!

Oh en waar blijven de foto's?

Tot zaterdag,

Gr. Eline & Gawijn

• 27 Juli 2007 - 10:39

Bob:

Daar gaan jullie hoor! Super leuk. maak er wat moois van

• 28 Juli 2007 - 19:39

Tantanke En Rini:

We gaan alles volgen en nog dank je wel voor het gezellige avondje.Succes en vooral genieten.

• 31 Juli 2007 - 11:30

Mark:

Hé zussie en co!

Was een erg gezellig feestje, veel plezier gewenst en ik volg wel waar jullie zitten.

Groeten!!!

• 03 Augustus 2007 - 14:48

Mama Els:

hallo saampjes ,

ja ik ben ook weer thuis ik denk even kijken wat er op de mailstaat nou gelukkig goed aan gekomen en ja zulke dingen zul je wel meer treffen daar zijn deze landen om bekend maar als het daar bij blijft is het nog niet zo erg hoe is het eten en hoe zijn de slaapplaatsen .???
    let goed op jezelf en pringel natuurlijk hou me op de hoogte
    liefs mama Els

• 05 Augustus 2007 - 18:28

Michel En Joan:

Hoi Remmie en Inge

Hartstikke leuk dat we op deze manieren jullie avonturen een beetje kunnen volgen. Ik hoop dat jullie veel mooie en onvergetelijke herinneringen straks mee naar huis nemen. Wij wensen jullie veel plezier en let goed op jezelf en elkaar.

Groetjes Michel, Joan, Jane en Ian

• 07 Augustus 2007 - 17:00

Rene.klootwijk.:

halo daar hoe is het daar? wij hebben de foto,s gezien ze zijn mooi en voor al de langen muur die zal wel lang zijn he??? hier is alles goed het weer is maar 20 graden en een beetje bewolkt en af en toe zon.wij hopen dat alles goed gaat. wij stuuren af en toe een berichten. groetjes van ons p.s. fam''klootwijk. wij huiden julie op de hoogten doei.

• 14 Augustus 2007 - 17:46

Rene Klootwijk:

halo daar wij hebben de foto,s gezien ze zijn mooi maar ik gegrijp niet ? hoe ze de huizen tegen een berg kunnen maken.??en een beeld van een man?? maar ze zijn wel heel mooi hoor.p.s. hier is alles goed hoor.mijn vader en moeder klootwijk.vinden het heel knap en de foto,s vinden ze ook mooi. jullie krijgen de groeten van ze en heel veel plezier daar.wij stuuren af en toe een beright naar jullie en wij huiden jullie op de hoogten groeten van de fam;klootwijk doei.

• 16 September 2007 - 17:16

Anja:

hallo daar hier met anja ik heb de fotos gezien en de video;s ze zijn heel mooi.
    ik ben dinsdag jarig en ik word 45 jaar
    ik heb nog gebak bewaard voor jullie.
    we huiden jullie op de hoogte p.s.
    groetjes van anja en rene en corne.
    doei.

• 30 Oktober 2007 - 20:13

Anja,rene,corne,:

hallo jullie daar het zijn weer mooien foto;s inge kan wel goed koken.remco was het eten lekker? en was het niet gevaarlijk?op een olievand?wel hoog en droog he?wij huiden jullie op de hoogte.veel groetjes van ons p.s. en voorzichtjes doen he.??doei en tot weer
    siens fam:klootwijk.